OTOPENI RESIDENCE

Descriere ansamblu

" O mutare isteata! "
NOU IN PORTOFOLIU - OTOPENI RESIDENCE

COMISION 0
REPREZENTAM DIRECT DEZVOLTATORUL
Usor accesibil din DN1 si din soseaua de centura Bucuresti, complexul imobiliar Otopeni Residence este situat pe strada Maramures, o artera putin circulata bine pozitionata intr-o zona linistita cu aspect deschis si cladiri cu regim mic de intaltime, multa verdeata si aspect deschis si luminos. Pentru optimizarea traficului accesul in complexul imobiliar se face prin doua puncte, prin strada Maramures si prin strada Oasului.
In imediata apropiere avem acces facil la centrele comerciale din Baneasa si Otopeni, aeroport, scoli, licee, gradinite, mijoace de transport in comun, restaurante si baze sportive si de agrement. La parterul complexului este prevazuta o zona comerciala cu magazin Mega Image Shop & Go.
Vis-a-vis de complexul imobiliar Otopeni Residence se afla parcul Unirii Otopeni prevazut cu spatii de relaxare si locuri de joaca pentru copii. In imediata apropiere a complexului imobiliar se construieste unul dintre cele mai mari bazine de inot si sarituri din Romania.

Cele sase corpuri de cladire sunt realizate din beton armat si zidarii din caramida Porotherm cu termosistem din polistiren extrudat.

Compartimentarea interioara fiind realizata prin zid de caramida de 12 cm grosime cu tencuiala si glet. Imobilul beneficiaza de lift Schindler, spatii comune cu sistem de iluminare ambiental, receptie intrarare principala de 10 mp cu podea de marmura si tapet Porsche Design.
Finisajele interioare au fost alese pentru a oferi un aspect unitar si armonios fiind folosite cele mai bune sortimente de marmura, gresie, faianta si parchet de cea mai buna calitate, terasele circulabile sunt finisate cu gresie sau granit compozit.
Apartamentele au vedere catre est si vest, ferestrele cu tamplarie din PVC Veka cu sapte camere (profil 82mm) si au elemente de feronerie de cea mai buna calitate si geam cu elemente de sticla tripan.
Incalzirea este asigurata de centrale termice de apartament si sistem de incalzire in pardoseala. O grija deosebita a fost a acordata instalatiilor sanitare fiind alese si aici elemente de cea mai buna calitate, punand accent pe aspect si durabilitate. Baile sunt dotate cu obiecte sanitare marca Hansgrohe si tapet special pentru bai Porsche Design.
Grupurile sanitare sunt disponibile in doua versiuni, Standard si Custom. In varianta Custom beneficiarii isi pot alege elementele de design avand mai multe optiuni de a personaliza grupurile sanitare dupa propriile gusturi.
Pentru informatii suplimentare sau daca doriti sa ne faceti o vizita : 0733 041 859 Costin Stefan
#otopeniresidence #realestate #imobiliare #omutareisteata #otopeni #imobiliareotopeni #otopeniimobiliare #agentieimobiliara

 

Oferte in proiect