CARO Residence Otopeni

Descriere ansamblu

COMISION 0


Daca doresti sa te muti la casa, iti propunem unul din cele mai frumoase si aerisite ansambluri residentiale din Otopeni.


Dezvoltator cu un portofoliu impecabil, avand 3 proiecte de exceptie:

- primul proiect este reprezentat de blocul din strada I.L.Caragiale din Otopeni " vezi foto" vandut integral inainte de finalizare,

- al 2-lea proiect se regaseste tot pe strada Maramures 35, lipit de parcul Unirii, vandut integral in 3 luni " vezi foto"

- al 3-lea proiect dezvoltat consta intr-un ansamblu de 3 casute cuplate, pe strada Sofia.


Revenind la noul proiect, precizam ca ansamblul va contine 28 case cuplate, 1 casa individuala, 4 cladiri duplex a cate 4 unitati tip Boutique, un spatiu de joaca si o gradinita, dezvoltate pe 12.000 mp.


Toate casele sunt construite integral din caramida Phorotherm cu beton armat, avand izolatie cu polistiren de 10 cm si vopsea structurata, incalzire in pardoseala Rehau si tamplarie de cea mai buna calitate, Salamander 7 camere cu geam tripan.


Finisajele folosite vor fi de cea mai buna calitate, iar scara interioara va fi placata cu lemn natural.

Bransamentele vor fi individuale pentru fiecare locuinta in parte: apa si canalizare, gaz, curent si fibra optica.


Accesul este foarte facil, atat din Tunari cat si din DN1 prin strada 23August. Statie de autobuz la 40m. Pozitionarea proiectului face din acesta solutia ideala pentru toti cei care lucreaza in partea de Nord a Bucurestului sau in zonele vecine.


Daca doriti sa ne vizitati va rugam sa ne contactati oricand la telefon: 0733.041.859 Costin Stefan