CARO RESIDENCE OTOPENI

Descriere ansamblu

ILFOV IMOBILIAR - "O mutare isteata!"

Casa cuplata 187mp din care 39mp pod mansardat, 167mp curte libera, teren total 239mp, finisaje premium, cartier finalizat in intregime cu acces securizat.
PRET: 179.900 Euro

Rate la dezvoltator cu 30% avans, restul de plata in 3 ani rate egale, mutare imediata: 199.900 Euro

Asa cum v-am obisnuit, COMISION 0


Daca doresti sa te muti la casa, iti propunem unul din cele mai frumoase si aerisite ansambluri residentiale din Otopeni.


Dezvoltator cu un portofoliu impecabil, avand 3 proiecte de exceptie:

- primul proiect este reprezentat de blocul din strada I.L.Caragiale din Otopeni " vezi foto" vandut integral inainte de finalizare,

- al 2-lea proiect se regaseste tot pe strada Maramures 35, lipit de parcul Unirii, vandut integral in 3 luni " vezi foto"

- al 3-lea proiect dezvoltat consta intr-un ansamblu de 3 casute cuplate, pe strada Sofia.


Revenind la noul proiect, precizam ca ansamblul contine 28 case cuplate, 1 casa individuala, 4 cladiri a cate 4 unitati tip quadruplex, dezvoltate pe 12.000 mp.


Toate casele sunt construite integral din caramida Phorotherm cu beton armat, avand izolatie cu polistiren de 10 cm si vopsea structurata, incalzire in pardoseala Rehau si tamplarie de cea mai buna calitate, Salamander 7 camere cu geam tripan.


Finisajele folosite vor fi de cea mai buna calitate, iar scara interioara va fi placata cu lemn natural.

Bransamentele vor fi individuale pentru fiecare locuinta in parte: apa si canalizare, gaz, curent si fibra optica.


Accesul este foarte facil, atat din Tunari cat si din DN1 prin strada 23August. Statie de autobuz la 40m. Pozitionarea proiectului face din acesta solutia ideala pentru toti cei care lucreaza in partea de Nord a Bucurestului sau in zonele vecine.


Acceptam inspectie tehnica imobiliara.
Oferim broker pentru obtinerea unui eventual credit imobiliar.
Daca doriti o colaborare cu agentie noastra ne puteti scrie pe adresa de e-mail sau va asteptam la sediul din in Otopeni, str. 23August, nr. 152A, ilfov.
Contact:
 
0733 041 859 Costin Stefan

0771 234 079 Codruta Dragoi

0720.917.777 Petru Orzoi
 
 

Oferte in proiect